search
close

راهنمای انتخاب قرنیز سازی دیوار

لطفا شما هم امتیاز دهید:
(5)

جزئیات مهمی ‌در دکوراسیون خانه وجود دارند که باید در مرحله نازک کاری به آن‌ها توجه لازم را مبذول کرد. من جمله این جزئیات مهم، قرنیز است. قرنیز به نوار باریکی اطلاق می‌شود که در انتهای پایین دیوار و در محل اتصال با زمین قرار می‌گیرد.

جزئیات مهمی ‌در دکوراسیون خانه وجود دارند که باید در مرحله نازک کاری به آن‌ها توجه لازم را مبذول کرد. من جمله این جزئیات مهم، قرنیز است. قرنیز به نوار باریکی اطلاق می‌شود که در انتهای پایین دیوار و در محل اتصال با زمین قرار می‌گیرد. قرنیز عمدتا کاربرد زیباشناسی دارد و برای پوشاندن درزها و فاصله و فضای خالی بین کف‌پوش و دیوار بکار می‌رود و همچنین مانع از نفوذ آب و رطوبت در پایین دیوار می‌شود. علاوه بر این کاربرد و با توجه به شکل و جلوه‌ای که به خانه می بخشد، لازم است که در اندازه و رنگی آن را انتخاب کرد که با دکوراسیون و فضای کلی مکان هماهنگ و متناسب باشد.

قرنیزها در اندازه‌های مختلف وجود دارند و اندازه‌هایی که در حال حاضر در خانه‌ها و فضاهای کوچک استفاده می‌شوند، عمدتا 7 یا 9 سانتی متری هستند. همچنین انواع مختلفی از قرنیز در بازار وجود دارند که می‌توانید با توجه به نیاز و بودجه خود، آنها را تهیه کنید.

 

 قرنیز سازی دیوار

 

  • قرنیز سنگی

قدیمی‌ترین نوع قرنیز است که در خانه‌های قدیمی‌ مورد استفاده قرار می‌گرفتند و در خانه‌های امروزی کمتر دیده می‌شوند. این نوع سنگی آن، نیز خود مدل‌های مختلفی دارد که برای فضاهای لوکس استفاده می‌شوند و به خصوص با کف پوش سنگی جلوه بسیار زیبا و باشکوهی به فضا می‌بخشد.

دوام و مقاومت قرنیز سنگی بسیار بالاست و به راحتی می‌توان آن را تمیز کرد. اما این نوع، معایب خاص به خود را دارد. استحکام پایین و سنگینی آن و همچنین محدودیت در طرح و رنگ، باعث شده است که کمتر برای استفاده در خانه بکار گرفته شود.

 

  •  قرنیز سرامیکی

این نوع قرنیز نیز سنگین بوده و به لحاظ قیمت از دیگر انواع آن، گران‌تر است.

 

  • قرنیز ام دی اف (MDF)

قرنیز ام دی اف، روکشی از پی وی سی، روی آن دارد که ضد خش بوده و می‌توانید با توجه به رنگ کفپوش، آن را در رنگ‌های مختلف تهیه کنید. این نوع قرنیز دارای مقاومت بالا و به راحتی قابل نصب است.

 

  •  قرنیز پی وی سی (PVC)

این مدل قرنیز از چند لایه پلاستیک فشرده بدست می‌آید و بسیار انعطاف پذیر است به گونه‌ای که برای فضاهای کنج دیوار و جاهای دارای انحنا مناسب است. قرنیز پی وی سی، مزایای دیگری نیز دارد که محبوبیت آن را بیشتر کرده است. این مدل، قابل شستشو، سبک و ضد قارچ و رطوبت است. ضمن اینکه قیمت مناسب‌تری دارند.

 

 قرنیز سازی دیوار

 

  •  قرنیز پلاستیکی یا پلی استایرن

قدرت انحنا و انعطاف پذیری این نوع قرنیز بسیار بالا بوده و سازگار با محیط زیست است. قرنیز پلاستیکی، در برابر رطوبت، فشار و هر گونه قارچ بسیار مقاوم است.

 

  • قرنیز چوبی

این نوع قرنیز زیبایی خاصی به خانه می‌بخشد اما از جهانی دیگر می‌تواند نامطلوب باشد. قرنیز چوب آسیب پذیرتر بوده و به راحتی ترمیم نمی‌شود. و همچنین پاکسازی آن مقداری مشکل است.

 

تنوع قرنیزها از نظر طرح، رنگ، کیفیت و جنس، بسیار زیاد و تا حدی گمراه کننده است. بنابراین بسیار مهم است که مدلی را برای خانه خود انتخاب کنید که مخصوصا در برابر رطوبت و تغییر دما مقاومت بیشتری داشته باشد، در برابر ضربه‌ها آسیب پذیر نباشد و نصب و نظافت آن نیز راحت باشد.

 

 قرنیز سازی دیوار

 

 

1399/08/14 |  مزه‌ها
اشتراک‌گذاری:

ثبت نظر

راهنمای انتخاب قرنیز سازی دیوار

شاید بپسندید

up arrow